Oppskrift
Dessert med sjokolade og PlantBased Facon
Denne helsprø, søte og saftige retten er den perfekte overraskelsen til dessert, snacks eller til en frisk drink – som en duggfrisk kambutcha.
Ingredienser
Porsjoner:
4
Plantbased Facon med sjokolade
200 gram god, mørk sjokolade
1 ss kokosolje
1 ss hakkede pistasjnøtter
1 ts tørket chili flak
1 pakke PlantBased Facon
Fremgangsmåte
Smelt sjokolade med kokosolje over vannbad, og rør til all sjokolade er helt smeltet og jevn. Stek PlantBased Facon i en panne med olje på middels varme i 2 – 3 minutter på hver side til den er sprø, og legg til side på litt bakepapir for å avkjøle. Dypp så PlantBased Facon i den smeltede sjokoladen, strø over hakkede pistasjnøtter og tørket chiliflak og legg på bakepapir i kjøleskapet til sjokoladen er stiv. Passer perfekt til en frisk sommerdrikk, gjerne med noe sødme og syrlighet.